Geachte leden,

De Europese Vereniging voor Hoofd-Halskanker (EHNS: European Head and Neck Society) vraagt de medewerking van de VWHHT/VWHHT-P aan de Europese Make Sense-campagne (16-20 september 2019). De missie van de Make Sense-campagne wordt geformuleerd als:

Wij willen maximale ruchtbaarheid geven aan deze campagne en worden daarin ondersteund door de ‘Stichting tegen Kanker’. In bijlage vindt u 2 posters mbt ‘alarmsignalen’ en ‘risicofactoren’ als starter voor uw campagne. De posters kunnen u in formaat A0 bezorgd worden. We voorzien maximaal 3 sets van 2 posters per ziekenhuis/dienst.

Daarnaast biedt ‘Stichting tegen Kanker’ u gratis extra materiaal aan om uw acties te ondersteunen:

U kan alle materiaal bestellen voor 1 september via het terugsturen van de bestelbon  naar avanavermaet@stichtingtegenkanker.be. De regiocoördinatoren van ‘Stichting tegen Kanker’ zullen het materiaal dan tijdig bij u afleveren.

Andere initiatieven zijn welkom. Via info@vwhht.be (tav Caroline) kunt u ons op de hoogte houden van uw acties en ook foto’s doorsturen. We hopen immers een mooi dossier te kunnen aanbieden aan de EHNS.

Veel succes,

Prof. Frederic Duprez
Caroline Vandenbruaene